De supporters van Crescendo

Onze supportersgroep bestaat uit een aantal zeer actieve vrijwilligers die zich tot doel stelt om met verschillende acties geld in het laatje brengen voor de vereniging. Deze groep is opgericht op 30 december 1975 en staat dus inmiddels al bijna 50 jaar voor de vereniging klaar.

Zeer bekend is de verkoop van wafels vanuit de eigen bakwagen tijdens markten e.d.. De ‘wafels van Crescendo’ zijn inmiddels een begrip in en om Hengelo. Ook de jaarlijkse Amaryllisbollen verkoopactie is een bekende en goed lopende actie. Daarnaast verrichten supporters verschillende hand- en spandiensten bij muzikale activiteiten.

Versterking van onze supportersgroep is altijd welkom. Vindt u het leuk om uw handen uit de mouwen te steken voor Crescendo?  Word dan supporter!

Wilt u meer informatie of u aanmelden als supporter, neem dan contact op met  Ali Luesink (0575-467467). Uiteraard kunt u ook een van de bestuursleden benaderen.

 

Wafelkraam

De wafelkraam van Crescendo is een begrip in Hengelo en omstreken. De supporters bakken de overheerlijke wafels ter plekke, dus verser kunt u ze niet krijgen!

Zin in een wafel? De wafelkraam is hoogstwaarschijnlijk aanwezig op de volgende evenementen: Koningsdag, kermismarkt enz.

Heeft u een evenement waarvan u vindt dat de wafelkraam er niet mag ontbreken, dan kunt u contact opnemen met Ali Luesink via tel. 0575 467467.