Slaatjesactie 2023

Ieder jaar, op de vrijdag en zaterdag vóór Moederdag, organiseert Crescendo haar alom bekende slaatjesactie. Dit jaar zal dat zijn op 12 en 13 mei. De rundvlees- en waldorfsalades van Crescendo zijn inmiddels een begrip in Hengelo.

Beide salades zijn verkrijgbaar als één- of vijfpersoons salade. Ze worden vers en op bestelling gemaakt. Met de keuze tussen een rundvlees- of een vegetarische waldorfsalade is er voor velen wat wils.

 

Vers gemaakt

Leden van Crescendo verzorgen vlak tevoren de bereiding van de grote en kleine salades. De salades worden feestelijk opgemaakt met passende garnituur. De kleine slaatjes (vlees- of waldorfsalade) kosten 5 euro per stuk, en 3 slaatjes voor 14 euro. De grote salades, prachtig opgemaakt op een grote schaal en geschikt voor zo’n 5 personen, kosten 25,- euro per stuk. 

Bestellen uiterlijk 9 mei

De slaatjes worden uitsluitend op bestelling gemaakt, dus bestel op tijd! Dit kan tot uiterlijk dinsdag 9 mei. U kunt uw bestelling doorgeven via deze pagina. In de bevestiging die u per mail ontvangt, staan de betaalgegegevens. Let op: uw bestelling is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen!

Bestellen kan ook via de huis-aan-huis verspreidde flyer die u vervolgens, incl. contant gepast geld, in de brievenbus deponeert van De Heurne 8.

 

Afhalen of bezorgen

Geef bij uw bestelling aan of u de slaatjes thuisbezorgd wilt krijgen of er de voorkeur aan geeft om deze zelf op te halen. Afhalen is mogelijk bij Ons Huis, Beukenlaan 30 in Hengelo, op vrijdag tussen 17 en 21 uur of zaterdag van 9 -12 uur. De bezorging vindt ook plaats op deze momenten en is alleen mogelijk binnen de voormalige gemeente Hengelo.

De actie vind plaats in samenwerking met Romeijnders Catering & Events, gevestigd in Ons Huis.

Bestellen

Je kan geen slaatjes meer bestellen. Eventueel kunt u aan het loket bij Ons huis op zaterdag tussen 9.30 en 10.30 uur nog slaatjes kopen. Op = op!