Slaatjesactie

De jaarlijkse slaatjesactie van muziekvereniging Crescendo – traditiegetrouw in het weekend van Moederdag – kan gelukkig ook dit jaar doorgaan. De slaatjes worden net als vorig jaar wederom uitsluitend op bestelling worden gemaakt. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei zullen leden en supporters van Crescendo de bestellingen thuis afleveren. Omdat er reeds bij het bestellen is betaald kan deze aflevering contactloos plaatsvinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om de bestelling op één van beide dagen in een vooraf gekozen tijdslot af te halen bij Bakhuus Langeler. Ook gezien de enthousiaste reacties van velen in voorgaande jaren, is Crescendo blij dat de actie weer plaats kan vinden.

 

De bestel mogelijkheid is reeds gesloten. Alle bestellingen worden geproduceerd en kunnen worden afgehaald of worden bezorgd.

 

Bakhuus Langeler

Bakhuus Langeler en leden van Crescendo verzorgen vlak tevoren de bereiding van de grote en kleine salades. Op veler verzoek kunt u naast de beproefde vleessalade, ook weer een heerlijke vegetarische Waldorf salade bestellen. Kleine slaatjes (vlees- of Waldorfsalade) kosten 5 euro per stuk, 3 voor 14 euro. De grote salades, prachtig opgemaakt en geschikt voor zo’n 5 personen, kosten 25,- euro per stuk.

 

Bestellen uiterlijk 30 april

Bestel uw slaatjes op tijd, in ieder geval vóór zaterdag 30 april, 19 uur. U kunt uw bestelling doorgeven met de huis-aan-huis verspreidde flyer die u, incl. contant gepast geld, in de brievenbus deponeert van De Heurne 8.  Daarnaast is er de mogelijkheid om uw slaatjes te bestellen via www.crescendohengelo.nl, waarbij u de betaalgegevens ontvangt in de bevestigingsmail.

 

Afhalen

Bent u vrijdag na 17 uur of zaterdagochtend tussen 9 en 11 uur niet thuis, dan kunt u uw bestelling ook afhalen bij de ingang van zaal Langeler aan de Spalstraat 5. Op de flyer en de website kunt u hiervoor het gewenste tijdvak aangeven. Vanzelfsprekend zullen de nodige maatregelen worden genomen om het afhalen veilig te laten verlopen.

 

Crescendo hoopt dat de actie – die de muziekvereniging ieder jaar de broodnodige financiële steun oplevert – ook in deze aangepaste vorm een succes zal zijn. Zij dankt u bij voorbaat voor uw steun en hoopt dat de slaatjes u wederom goed zullen smaken.