Musical en meer…

Wat in het vat zit verzuurt niet. Dat geldt zeker voor het concert; “Musical en meer…..”

Eigenlijk stond dit bijzondere concert al voor 2020 op de planning maar helaas gooide corona roet in het eten.

We zijn dan ook erg verheugd om aan te kondigen dat ons concert nu op 25 maart om 19.30 uur zal plaatsvinden in de Remigiuskerk in Hengelo. Een perfecte gelegenheid om te genieten van een avond vol muziek en zang. We nodigen u allen dan ook van harte uit om te genieten van een heerlijk avondje uit.

Het concert zal worden uitgevoerd door het harmonieorkest en het instaporkest in samenwerking met Mathanja Kornelissen en Rutger de Vries die de zang voor hun rekening nemen. Wij zijn blij dat zowel Mathanja als Rutger nog een plekje vrij hadden in hun drukke programma. Rutger de Vries is zeker geen onbekende in Gelderland. Hij vervult veel musicalrollen door heel het land. Mathanja Kornelissen heeft haar sporen verdiend bij onder meer “Steengroeve theater producties” in Winterswijk. Zowel Rutger als Mathanja  zijn solisten bij “Music show Scotland”.

Het belooft een avond vol afwisseling te worden. Geniet van nummers uit de verschillende musicals en opera’s. We nemen u onder andere mee naar de tijd van de flower power met stukken uit de musical “Hair”. En wat te denken van Miss Saigon, gebaseerd op de opera van Madame Butterfly. Een schitterende musical met Oosterse klanken.

Het lied “The circle of life” uit de Disneyfilm de leeuwenkoning is een van de nummers die het instaporkest voor haar rekening neemt. Ook hierin zullen Mathanja en Rutger de zang verzorgen.

Het concert zal worden afgesloten met een passende finale. Net als bij de “Night of the proms”  eindigen we met het “Land of hope and Glory”waarbij het publiek van harte wordt uitgenodigd om luidkeels mee te zingen.

 

Terugblikken? Klik dan hier.