Bronckhorster bevrijdingsbal

Bevrijdingsbal verzet naar 27 juni!

Vieren van de vrijheid, is leuker met z’n allen!

Daarom hebben we zojuist besloten dat ivm de Corona dreiging en de nasleep die daar nog van gaat komen, we het Bronckhorster Bevrijdingsbal van 25 april gaan verzetten.
Onze voorgenomen nieuwe datum is 27 juni 2020. We hopen dat begin mei de rust weer wedergekeerd is en we dan deze datum officieel vast kunnen zetten.
Schrijven jullie deze nieuwe datum vast in de agenda? Hopelijk kunnen we dan de vrijheid dubbel en dwars vieren, met z’n allen bij elkaar!

 

 

 

 

.

Wij vieren de vrijheid tijdens het bevrijdingsbal!

Ter ere aan de 75 jarige vrijheid, vieren wij aanstaande 25 april de vrijheid. Op het kerkplein in Hengelo wordt een afgesloten feestterrein gemaakt, met een muziektent, een overkapping, een dansvloer, een bar en natuurlijk de wafelkraam.
Op 1 april werd Hengelo Gld bevrijdt door Canadese troepen en ging de vlag uit. Tijdens de bevrijding gingen de mensen de straat op en vierden de vrijheid. Lang uitgestelde bruiloften vonden in die tijd weer plaats, er werd gedanst op de muziek van Louis Armstrong, Vera Lynn, Glen Miller en Frank Sinatra. Deze sfeer willen wij nabootsen tijdens het bevrijdingsbal.
Een programma gevuld door Crescendo en de Big Band ‘Melody & Rythm’ uit Doetinchem. Oranjebittertjes in overvloed en dansparen op de dansvloer. Ook onze muzikanten zullen in originele kleding ten tonele verschijnen.
Zingt, danst en viert u met ons mee? Kaarten zijn vanaf medio maart te verkrijgen via onze website of via onze leden.