Bronckhorster bevrijdingsbal

WAT NIET KON IN 2020 DOEN WE NU: WIJ VIEREN DE VRIJHEID TIJDENS HET BEVRIJDINGSBAL!

In 2020 was het 75 jaar geleden dat Brockhorst werd bevrijd. Ter ere van die 75 jarige vrijheid, organiseert Crescendo Hengelo op 23 april aanstaande het Bronckhorster Bevrijdingsbal.

Op 1 april 1945 werd Hengelo Gld bevrijdt door Canadese troepen en ging de vlag uit. Tijdens de bevrijding gingen de mensen de straat op en vierden de vrijheid. Lang uitgestelde bruiloften vonden in die tijd weer plaats, er werd gedanst op de muziek van Louis Armstrong, Vera Lynn, Glen Miller en Frank Sinatra. Deze sfeer gaan wij nabootsen tijdens het bevrijdingsbal.

 

Op het kerkplein in Hengelo wordt 23 april een afgesloten feestterrein gemaakt, met een muziektent, een overkapping, een dansvloer, een bar en natuurlijk de wafelkraam. De muziek wordt verzorgd door Crescendo en door de Big Band ‘Melody & Rythm’ uit Doetinchem. Er wordt gedanst door CityDance,  consumpties worden verzorgd door Jansen & Jansen.

 

Kaarten à € 10,- zijn te verkrijgen bij Jansen & Jansen, Plus Eland, AH Hengelo en via onze website crescendohengelo.nl. Danst en viert u met ons mee?

Bestel hier uw kaartjes voor het bevrijdingsbal op 23 april 2022.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Aantal toegangskaarten

Op het moment dat u op verzenden drukt, plaatst u bovenstaande bestelling. U ontvangt dat een mail met betalingsgegevens. Pas na betaling worden uw kaartjes gereserveerd